Skip to content

Crnotravska 1 & Patrisa Lumumbe 3, Zaječar, (+381) 65.350.44.88, (+381) 63.719.719.1

Možemo više nego što možete zamisliti…

Naše usluge mogu biti veoma korisne za različite Vaše potrebe, kao što su poslovni materijali, promocije, dizajn i štampanje personalizovanih proizvoda i drugo. Važno je izabrati kvalitetnu i pouzdanu štampariju koja nudi visok kvalitet štampe, brzu isporuku i konkurentne cene a to smo MI.

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Digitalna štampa

Digitalna štampa

Štampa velikih formata

Štampa velikih formata

Štampa na tekstilu

Štampa na tekstilu

grapic-design-slika-1

Dizajniranje i priprema materijala za štampu, kao što su priprema fajlova, kreiranje grafičkih elemenata, dizajniranje logotipa i drugo.

Štampanje na različitim vrstama materijala kao što su papir, karton, plastika, tekstil, metal, keramika, drvo i drugi.

grapic-design-slika-2
usluge-vertikalana

Usluge:

Brendiranje:

Izloga

Motora

Kombija

Automobila

Brendiranje lokala

Lepljnje staklenih površina izloga se vrši tehnikama digitalne štampe velikog formata samolepljivim PVC folijama, digitalnom štampom na One Way Vision foliji specifičnih karakteristika ili katerskim isecanjem PVC folija. Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u Vašu firmu ili radnju.

Reklamne table

U zavisnosti od zahteva i vaših potreba možemo vam ponuditi reklamne table za firme. Reklamne table koje mi izrađujemo, vam mogu pomoći da na suptilan način predstavite vašu firmu. Table su još jedan proizvod koji vam naša firma može ponuditi kao odličan vid reklame.

Vozila

Auto grafika ili brendiranje vozila se odnosi na lepljenje specijalne folije na vozilo. Lepljenje folije na vozila je jedan od najefikasnijih vidova reklamiranja danas. Za relativno mali novac dobijate veoma veliki broj ljudi koji je video Vašu reklamu i nadamo se zapamtio Vašu poruku na vozilu. Folija je otporna na vodu, UV zračenje kao i na manja mehanička oštećenja (kamenčići, grebanje i sl.). Velika prednost presvlačenja automobila je da folija čuva farbu i može lako da se skine, tako da kada odlučite da promenite vozilo i da ga prodate samo skinete foliju i farba će biti ista kao i pre postavljanja folije.

125-izlog-titan-02
189-izlog-higijena-cvece
izlog-auto-alumanija-02

Galerija