Skip to content

Crnotravska 1 & Patrisa Lumumbe 3, Zaječar, (+381) 65.350.44.88, (+381) 63.719.719.1

O nama

Naša tradicija Kako smo počeli

FORTUNA REKLAMA nastavlja obavljanje delatnosti iz oblasti štamparstva i brendiranje reklamne i poslovne galanterije d.o.o. FORTUNA, osnovane davne 1991. godine (osnivač Momčilo Moša Nikolić), naknadno s.r. FORTUNA (osnivač Saša Jovanović).

Više od tri decenije nastojimo da budemo na usluzi, prateći trendove i inovacije u svetu printa.

brendiranje

Brendiranje

Brendiranje podrazumeva mnoge elemente kao što su dizajn logoa, boje, fontovi, slogani, ambalaža, promotivni materijali, reklamne kampanje, društvene mreže i slično. Svi ovi elementi su pažljivo osmišljeni i usklađeni kako bi se stvorio prepoznatljiv i dosledan vizuelni identitet koji se lako pamti.

Brendiranje je važan aspekt poslovanja, jer može uticati na percepciju potrošača o proizvodima i uslugama, kao i na njihovu odluku o kupovini. Uspešno brendiranje može dovesti do dugotrajne lojalnosti prema brendu, dok neuspešno brendiranje može dovesti do gubitka poverenja potrošača.

Dizajn

Cilj grafičkog dizajna je da se vizuelni elementi upotrebljavaju na način koji će privući pažnju, informisati i uveriti ciljnu publiku. Grafički dizajneri često koriste boje, fontove, slike i druge vizuelne elemente kako bi stvorili skladnu kompoziciju koja će zadovoljiti potrebe klijenta i ciljne publike.

Kada se radi o dizajnu logotipa, grafički dizajneri stvaraju jedinstveni vizuelni identitet koji će predstavljati brend. Osim toga, oni oblikuju vizuelne elemente za društvene medije, web stranice, mobilne aplikacije i druge digitalne platforme.

Grafički dizajn ima važnu ulogu u marketinškim kampanjama i brendiranju proizvoda i usluga. Uspešno oblikovanje vizuelnih elemenata može pomoći u stvaranju prepoznatljivosti i privlačnosti brenda, a na taj način uticati na prodaju i poslovni uspeh.

dizajn
stampanje-(1)

Štampa

Postoje različite tehnike štampe, uključujući offset štampu, digitalnu štampu, sitoštampu, štampu na tekstil i druge. Svaka od ovih tehnika ima svoje prednosti i primenu zavisno od vrste proizvoda na koji se štampa. Tehnike štampe se razlikuju po svojim karakteristikama i zahtevima za izradu, ali sve se temelje na procesu prenošenja slike ili teksta na željeni materijal. Kvalitet štampe zavisi od mnogih faktora, uključujući vrstu štamparskih mašina, vrstu materijala, kvalitet boja i drugih faktora. Pravilna priprema materijala za štampu, pažljiv izbor tehnike štampanja i visokokvalitetni rad su ključni za dobijanje visokokvalitetnog otiska.

300+

Proizvoda

U našoj ponudi proizvoda nudim preko 300 različitih artikala.

32+

Godine

Iskustvo stvarano preko 30 godina u poslovima vezanim za grafički dizajn i štampu.

10k+

Klijenta

Višegodišnim radom i kvalitetom uslužili smo preko 10000 klijenta.

10+

Materijala

U našoj ponudi usluga je štampanje i izrada programa na mnogim vrstama materijala.